Dodela sredstava za projekte od interesa za Inđiju

Bez autora
Mar 26 2012

Opština Inđija raspisala je konkurs za dodelu sredstava iz budžeta Opštine Inđija za 2012. godinu i to za projekte od interesa za lokalnu zajednicu. Pravo učešća na konkursu imaju sva udruženja građana, nevladine organizacije, socio-humanitarne oganizacije i udruženja sa teritorije opštine Inđija ili čije je područje delovanja opština Inđija. Projekti od interesa za lokalnu zajednicu odnose se na: promociju i razvoj lokalne zajednice, promociju i zaštitu ljudskih prava, sloboda i demokratskih načela, promociju i zaštitu dečijih prava, zaštitu životne sredine i ekološke projekte, promociju međuetničkog poštovanja i saradnje, socio-humanitarne projekte, regionalno povezivanje udruženja građana i NVO, kao i na druge projekte od interesa za lokalnu zajednicu.

Dodela sredstava za projekte od interesa za InđijuOpština Inđija raspisala je konkurs za dodelu sredstava iz budžeta Opštine Inđija za 2012. godinu i to za projekte od interesa za lokalnu zajednicu.

Pravo učešća na konkursu imaju sva udruženja građana, nevladine organizacije, socio-humanitarne oganizacije i udruženja sa teritorije opštine Inđija ili čije je područje delovanja opština Inđija.

Projekti od interesa za lokalnu zajednicu odnose se na: promociju i razvoj lokalne zajednice, promociju i zaštitu ljudskih prava, sloboda i demokratskih načela, promociju i zaštitu dečijih prava, zaštitu životne sredine i ekološke projekte, promociju međuetničkog poštovanja i saradnje, socio-humanitarne projekte, regionalno povezivanje udruženja građana i NVO, kao i na druge projekte od interesa za lokalnu zajednicu.

Tražena sredstva po pojedinačnom projektu ne mogu biti veća od 250.000 dinara, a ista organizacija može podneti najviše dve prijave.

Prijave se podnose Komisiji za dotacije nevladinim organizacijama opštine Inđija. Prijave se podnose na šalteru broj 1 Prijemnog odeljenja opštine Inđija. Prijave se podnose na jedinstvenim obrascima konkursa koji se, takođe, mogu dobiti na šalteru broj 1 ili ovde.

Prijave se mogu podneti i poštom na adresu:
Opština Inđija
Cara Dušana broj 1
22320 Inđija
sa naznakom “Za Komisiju za dotacije nevladinim organizacijama – ne otvaraj!”

Rok za podnošenje prijava je 30. mart 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik